(P): Dinu Ciobotă (primar PSD de Stânceni): ”La Cotroceni trebuie să fie un preşedinte care îşi iubeşte ţara”

Primarul comunei Stânceni, Dinu Ciobotă, a transmis, prin intermediul cotidianului Zi de Zi, un mesaj către alegătorii din comuna Stânceni, cu ocazia alegerilor prezidențiale care vor avea loc în 10 și 24 noiembrie.

„Nu are rost să înşirui toate realizările pe care PSD le-a avut la guvernare sub conducerea doamnei Dăncilă. Medicii ştiu că o duc mai bine şi că în spitale s-au făcut investiţii mari. Pensionarii ştiu că acum au mai mulţi bani, iar funcţionarii au un trai mai decent. Nu cred că este vreo localitate din România să nu fi beneficiat de investiţii importante prin PNDL – un proiect nemaipomenit pus în aplicare de PSD. Pentru ca să putem continua lucrurile bune, la Cotroceni trebuie să fie un preşedinte care îşi iubeşte ţara şi care a dovedit acest lucru. Acest preşedinte este Viorica Dăncilă!”, a transmis Dinu Ciobotă.

(Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D.

Executat de ZI DE ZI EVENTS S.R.L

CUI mandatar financiar coordonator 31190008)

Post-ul (P): Dinu Ciobotă (primar PSD de Stânceni): ”La Cotroceni trebuie să fie un preşedinte care îşi iubeşte ţara” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole