Omul de afaceri Cătălin Chiorescu, mesaj pentru alegătorii din Santa Mare: ,,Eu nu vreau să fiu primarul comunei singur. Vreau ca toți cei 2600 de oameni să fie primari cu mine. Să hotărâm împreună” – FOTO

A crescut pe meleagurile comunei Santa Mare. A ales să-și folosească calitățile investind, pentru a face bucurii oamenilor din Botoșani, punând bazele unei afaceri, din roadele căreia de multe ori oferă celor mai puțin norocoși.

I-a rămas însă inima pe meleagurile comunei Santa Mare și, până acum, a fost martor mut la lipsa de reacție a autorităților care nu s-au îngrijit să aducă măcar un strop din civilizația cu care se mândresc alte comune, cu un potențial mai redus.

Este vorba este omul de afaceri foarte cunoscut în Botoșani, carismatic și harnic, Cătălin Chiorescu, care a ales să folosească experiența și influența pe care a dobândit-o din postura în care s-a aflat în ultimii ani pentru a aduce un suflu nou în comuna Santa Mare. Și are destule pârghii să facă asta, în contextul în care sunt bani din surse externe care nu așteaptă decât un primar căruia să-i pese de oameni și un proiect bine întocmit.

,,Candidez la Primăria Santa Mare. Vreau să fac o comună europeană. Am o echipă tânără, cu oameni care nu au făcut politică până acum. Ne axăm pe o administrație corectă și eficientă pentru a dezvolta comuna. Mandatul nostru începe cu tăierea taxei de iluminat public, taxa de gunoi făcută diferențial în funcție de venit. Trebuie făcută canalizare apoi trebuie asfaltată toată comuna. Îndemnizația mea pe care o voi primi ca și primar va fi folosită lunar pentru a asigura tuturor cetățenilor apa și electricitate, iar după ce toți cetățenii vor avea aceste servicii voi lua și eu salariu. Nu vreau sa fiu primar pentru a lua salariu, vreau sa fiu primar pentru a-mi face comuna mea de suflet, unde am copilărit, așa cum merită. Vreau cabinete medicale în toate satele comunei și vreau terenuri sintetice de fotbal, măcar patru în comună. Vreau cetățenii să aibă locuri de muncă la ei acasă. Vreau tineret în comună, vreau oameni liberi în comuna mea, nu vreau oameni care trăiesc cu teama că sunt amenințați că li se va tăia ajutorul sau că nu vor mai primi adeverințe, sau ca li se va lua pământul. Vreau o comună liberă, oamenii să fie liberi să vorbească, să își ceară drepturile și să știe unde sunt banii lor. Eu nu vreau să fiu primarul comunei singur, eu vreau ca toți cei 2600 de oameni să fie primari, împreuna să hotărâm proiectele pentru comună, împreună să hotărâm unde cheltuim banii și pe ce. Vreau multe pentru că iubesc Santa Mare si oamenii ce locuiesc aici dar am nevoie de voi, de cei 2600 de primari din Santa Mare!

Haideți să fim toți primari următorii 4 ani, haideți să lucrăm împreuna si sa fie o comunicare continua intre noi. Eu candidez din partea partidului ALDE, dar nu sunt vreo sluga de partid asa ca nu mai fiti nici voi slugile comunei fiti cetatenii de care are nevoie comuna, nu va vindeti votul, 2 saci de grau sau 100 de lei nu ne va salva comuna, cei ce va cumpara va va vinde in prima zi dupa ce vor ajunge in primarie pentru ca asa sunt invatati. Eu nu o sa dau nimic nimanui sa ma voteze eu va ofer tineretea, experienta mea in administratie si sansa ca fiecare dintre voi, bogat sau sarac, sa fie primar urmatorii 4 ani. Nu arunc cu materiale electorale prin sate, nu ca nu am bani, ci pentru ca nu vreau sa arunc cu banii, prefer dupa alegeri sa duc rechizite la scoala si la gradinita. Multumesc tuturor care ma contacteze ca vor sa ma cunoasca, si tuturor care mi au acordat deja increderea lor. Haideti sa aratam politicienilor nostri cum Partidul ALDE Santa Mare condus de Chiorescu Catalin impreuna cu 2600 de oameni pot face proiecte si pot salva aceasta comuna”, a transmis Cătălin Chiorescu, candidatul ALDE la Primăria comunei Santa Mare.

The post Omul de afaceri Cătălin Chiorescu, mesaj pentru alegătorii din Santa Mare: ,,Eu nu vreau să fiu primarul comunei singur. Vreau ca toți cei 2600 de oameni să fie primari cu mine. Să hotărâm împreună” – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole