Olt: După ce un bărbat dispărut a fost găsit mort pe câmp, o altă persoană, dispărută din spital, este de negăsit/ FOTO

După ce, zilele trecute, un bărbat din Cilieni dispărut de acasă a fost găsit, ulterior, decedat pe izlazul localității, acum poliţiştii din Olt caută un alt bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Scornicești, care ar fi plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații, și nu a mai revenit.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, tatăl său, BĂCICĂ FLOREA, în vârstă de 67 de ani, ar fi plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,75 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni lungi, de culoare neagră, pantofi sport de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă neagră cu o inscripție albă în zona centrală.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole