Olga Verbițchi, eliminată de la Bravo, ai stil? Apar informații din culisele show-ului: „Trebuia atenționată și iertată”

Olga Verbițchi ar fi fost eliminată de la Bravo, ai stil, iar informația apărută pe grupurile dedicate emisiunii au inflamat deja spiritele în rândul telespectatorilor.

Fosta câștigătoare X Factor România a devenit încă din primele două ediții ale concursului de modă de la Kanal D extrem de iubită de public.

Se pare că parcursul ei în show-ul Bravo, ai stil nu a durat foarte mult. Concurenta a postat câteva story-uri dubioase pe contul ei de Instagram, în care a confirmat că a părăsit competiția, fără să dea foarte mult detalii.

Olga Verbițchi, eliminată de la Bravo, ai stil?

Respectivele story-uri au fost șterse ulterior, iar apoi s-a creat o adevărată agitație în rândul fanilor. În ultimele ore au apărut informații din culisele emisiunii cum că artista din Chișinău ar fi fost chiar descalificată.

„Olga a fost eliminată! Vă pare rău? A postat niște story-uri, apoi le-a șters”, este mesajul care a provocat isterie în rândul fanilor competiției.

De când a apărut acest zvon, Olga nu a mai postat nimic pe contul ei de Instagram, așa cum au făcut celelalte concurente. Cântăreața va lămuri probabil în viitorul apropiat ce s-a întâmplat.

Reacțiile fanilor la vestea eliminării Olgăi au fost împărțite. Unii spun că tânăra merita să meargă mai departe, în timp ce alții îi critică atitudinea, pe care o consideră arogantă.

Reacțiile sunt împărțite

„Foarte figurantă! Faptul că vorbea română amestecată cu engleză era penibil; Era amuzantă și dădea un aer proaspăt emisiunii. Este copil și a greșit. Trebuia atenționată și iertată”, sunt două dintre comentariile la postarea de pe Facebook despre presupusa descalificare a Olgăi.

Olga Verbițchi s-a făcut remarcată încă din primul episod al noului sezon Bravo, ai stil. Tânăra a pășit pe scenă făcând o glumă care a pus în dificultate emisiunea, despre cocaină.

Vedeta a avut noroc cu jurații și prezentatoarea, căci discuțiile despre droguri alunecau spre o pantă pe care cu siguranță cei de la Kanal D nu și-o doresc.

Rămâne de văzut dacă Olga Verbițchi a fost într-adevăr descalificată așa cum se zvonește și care este motivul pentru care nu mai face parte din reality-show-ul Bravo, ai stil.

Emisiunea se difuzează de miercuri până vineri de la ora 22:30. Sâmbăta are loc gala săptămânală de la ora 22:00, la Kanal D.

 

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole