Ofertă colosală la LIDL! Produsul preferat al românilor va fi la un super preț începând de pe 20 noiembrie. Va fi război la rafturi

LIDL începe săptămâna în forță și vine cu noi reduceri colosale pentru clienții săi din întreaga țară. Începând de luni, 20 noiembrie, produsul preferat al românilor care este nelipsit din casele lor va fi la un super preț. Se va declanșa un adevărat război la rafturi pentru că acest produs este un ingredient de bază în rețetele de sărbători ale româncelor.

Produsul preferat al românilor va fi la un super preț începând de pe 20 noiembrie. Produsul la care LIDL a pregătit o super reducere este uleiul de floarea soarelui ce în ultimii doi ani a suferit majorări semnificative.

Astfel, în intervalul 20 noiembrie-26 decembrie, cei care vor merge la LIDL să își facă cumpărăturile vor găsi uleiul de floarea soarelui de la ”Spornic” la prețul de 6, 99 lei. Reprezentanții LIDL spun că acesta este redus cu 15%, de la 8, 29 lei

Însă, asta nu e tot pentru că retailerul german le-a pregătit clienților săi și alte surprize. Dacă vei arunca un ochi în catalogul online al supermarketului vei vedea că se mai găsesc și alte alimente la prețuri mai mici. De exemplu, pieptul de pui dezosat, din pasăre hrănită cu porumb, costă 2, 39 lei, în loc de 3, 19 lei.

De asemenea, pe lângă pieptul de pui, începând de săptămâna viitoare clienții LIDL mai pot achiziționa și pulpe superioare de pui, dezosate, fără piele. Din 20 noiembrie, o caserolă de 800 de grame va fi la un preț de 650 de grame, adică 15, 29 lei. Atenție, stocul este limitat!

Nici peștele nu trebuie ratat pentru că LIDL are o reducere consistentă și la acest produs. O porție de păstrăv de 300 de grame va costa 2, 99 lei, în loc de 3, 95 lei.

Cei care nu țin post și au poftă de o pastramă de oaie vor găsi o caserolă condimentată, de 250 de grame, la prețul de 13,99 lei, în loc de 17, 99 lei.

Săptămâna viitoare se va găsi la reducere pe rafturile LIDL și pâine în formă de floare. Costul per bucată al acestui produs va fi de 6, 99 lei, însă și la acest produs stocul este limitat. Aceasta va merge foarte bine cu o porție de cârnăciori de bere, care va costa 2, 59 lei.

Mai mult, în intervalul 20 noiembrie 2023-26 noiembrie 2023, va fi mai ieftin și iaurtul grecesc, cu fructe, de 500 de grame. Reducerea va fi de 25%, în loc de 11, 99 lei, iaurtul preferat al românilor va avea prețul de 8, 99 lei.

Sursa: romaniatv.net

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole