O tehnologie spațială în folosul pământenilor: ImunOcube

ImunOcube are cea mai mare eficiență în purificare pe plan mondial și e construit cu scopul să ajute la menținerea sănătății în condiții de viață moderne.

Oamenii de știință din industria spațială au elaborat o tehnologie unică de purificare moleculară, prin impulsuri de înaltă frecvență, pentru a fi utilizată pe navele cosmice.

După ani buni de funcționare pe Stația Spațială Internațională, acest sistem s-a dovedit a fi cel mai eficient și singurul capabil să purifice aerul chiar și în cele mai greu accesibile locuri – atât în modulele NASA, cât și în alte compartimente ale navei.

Două asemenea aparate au grijă permanent de sănătatea cosmonauților. Pe baza acestei tehnologii spațiale, brevetată în Rusia, SUA și Japonia, a fost elaborat ImunOcube – dispozitiv multifuncțional de purificare moleculară a aerului, a apei și a alimentelor, adaptat utilizării în condiții casnice.

Prin sistemul său unic de purificare moleculară, ImunОсube este capabil să distrugă virușii, bacteriile, sporii de mucegai, particulele chimice nocive sau alte toxine din aer și să elimine mirosurile neplăcute.

La baza acestei tehnologii stă un principiu inovator: ImunОсube nu recirculă aerul prin cartușe filtrante, ca alte aparate de purificare, ci generează impulsuri de înaltă frecvență care acționează la nivel molecular, proces ce modifică structura moleculară a aerului și dă naștere unei reacții ecologice de purificare în urma căreia rezultă oxigen pur.

(Mai mult: FORMULA AS)

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul

Alte articole