O tânără din Simeria, premiată la Gala Pro Beauty 2024

Andreea Ioana Vlaiconi, o tânără din Simeria, a obținut trei premii la Gala Pro Beauty 2024, primul campionat european în domeniul frumuseții.

Competiția, la care au participat concurente talentate din toată ţara, a avut loc în perioada 18-19 mai, la Cluj-Napoca. În cadrul acesteia, s-au prezentat diferite tehnici și proceduri revoluționare pentru fiecare din cele 13 categorii. Scaunele din juriu au fost ocupate de persoane de specialitate, naţionale şi  internaționale.

https://www.facebook.com/reel/356832357410114

Reprezentanta judeţului nostru a câștigat două locuri 2: pentru make-up de zi, make-up de seară şi locul 3 pentru laminare gene /sprâncene.

„La acest eveniment, am simţit doar energie minunată şi m-am încărcat cu multă informaţie şi pozitivitate. A fost o experienţă de neuitat, unde am trăit momente fabuloase, care contribuie semnificativ la dezvoltarea carierei mele în domeniul Beauty şi vreau să le mulţumesc pe această cale celor două maestre ale frumuseţii, Larisa Trif și Alida Herlaș, care au organizat şi m-au încurajat să particip la această gală.” Andreea Vlaiconi

Pentru servicii profesionale de cosmetică (Make-up, Laminare gene/sprancene, epilare definitivă, tratamente faciale (dermapen/bbglow),  plasma pen, hyaluron pen, Andreea vă aşteaptă la Etiquette Beauty Studio By Andre, Parcul de Afaceri Simeria, etaj 2. Telefon 0737.488.000

Sursa: ZHD.ro – vezi articolul

Alte articole