O tânără de 29 de ani se iubește cu un bărbat de 55! Cum arată bărbatul cu o formă fizică de invidiat

Un cuplu de pe Tiktok face furori, dar nu numai cu conținutul pe care îl postează pe platforma de socializare, ci și cu relația lor în care există o diferență de vârstă de 26 de ani!

Diferența de vîrstă de 26 de ani nu înseamnă nimic pentru acest cuplu

Nastya Riqueza este tânăra de 29 de ani care se iubește cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea, despre care unii spun că i-ar putea fi chiar tată.

Edouard Novikov este faimos și el pe Tiktok, unde are 180 de mii de urmăritori. La bază, el este actor, după cum arată descrierea sa de pe rețelele de socializare. Soția lui are ceva mai mulți urmăritori, fiind peste 250 de mii de oameni care se uită la ceea ce postează.

Nastya Riqueza și Edouard Novikov sunt căsătoriți și locuiesc în Paris. Pasiunea celor doi este să meargă la sala de forță, lucru pe care îl fac împreună.

De altfel, ambii sunt într-o formă fizică de invidiat, iar actorul, care are 55 de ani, nu își arată deloc vârsta. Mai mult, el chiar se laudă cu pătrățelele sale de pe abdomen pe rețelele de socializare.

Criticile primite de tânăra care se iubește cu un bărbat de 55 de ani

Desigur, cei doi iubiți între care există o diferență masivă de vârstă sunt și criticați.

„Tatăl și fiica”, „Super dans alături de bunicul tău”, „Am crezut că e tatăl tău, îmi pare rău”, „Ești cu tăticul”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute de utilizatorii de pe Tiktok.

La aceste comentarii, tânăra de 29 de ani le răspunde scurt: „Este soțul meu, verifică pe Instagram”.

Cuplul are și susținători, fiind mulți oameni care cred că este mai importantă iubirea decât diferența de vârstă care există între ei.

De asemenea, mulți îl laudă pe soțul de 55 de ani ai tinerei pentru felul în care arată.

„Aveți fotografii cu soțul dvs. când era mai tânăr? Pentru a compara cât de bine arată încă!”, „Ei doi arată extraordinar oameni buni, nu mai spuneți de vârstă”, „Oameni buni, lăsați-i în pace, poate că în viața reală sunt îndrăgostiți”, au fost câteva dintre comentariile de susținere.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole