O organizație de femei solicită Primarului Coliban să își ceară scuze public pentru afirmațiile jignitoare făcute la adresa tuturor doamnelor

Organizația Femeilor Social Democrate Brașov solicită Primarului Coliban să își ceară scuze public pentru afirmațiile jignitoare făcute la adresa tuturor doamnelor.

Alexandra Crivineanu, președinte OFSD Brașov: ”Ca bărbat, în primul rând, dar și ca reprezentant al unei comunități (din care fac parte multe femei) să aduci în discuție o astfel de analogie, chiar și pentru a descrie o anumită situație politică, spune multe despre gândirea domnului primar.
Într-o societate și într-o perioadă în care violența domestică este în creștere, a face astfel de declarații reprezintă o totală lipsă de inspirație.

Președinta Femeilor Social Democrate spune că ” este inadmisibil ca în anul 2021 să ai pretenții de primar open mind, cu viziuni și lozinci despre egalitatea de gen și de șanse și să vrei să pari interesant vorbind despre scena politică în expresii care lezează multe din femeile României.
Îi solicit Primarului Coliban să își ceară scuze public, cât mai repede, tuturor doamnelor, pe care le-a desconsiderat prin afirmațiile sale! Este fiu, soț și tată de fete…”.

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole