O femeie din Frata a fost agresată de un bărbat ce a încercat să o violeze

O femeie în vârstă de 37 de ani din comuna Frata a fost amenințată de un bărbat ce a intrat peste ea în casă cu intenția de a întreține relații sexuale fără voia acesteia. Incidentul s-a produs în cursul zilei de ieri iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol, amenințare, violare de domiciliu și influențarea declarațiilor.

Victima a reușit să-l scoată pe individ din casă și să ceară ajutorul organelor de poliție locale, motiv pentru care aceasta a primit mai multe amenințări din partea bărbatului.

”Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 56 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuința femeii din comuna Frata, cu scopul de a întreține relații sexuale cu aceasta, contrar voinței ei.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj pentru un ziar local.

The post O femeie din Frata a fost agresată de un bărbat ce a încercat să o violeze appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole