Noi sesiuni suplimentare pentru proba de oraș la Suceava în vederea reducerii decalajului între probele examenului pentru obținerea permisului de conducere

Prefectura Suceava a anunțat, miercuri, că în vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto, în zilele de  sâmbătă 04, 11, 18 și 25 februarie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, în exclusivitate pentru categoria B.

Pentru cele patru sesiuni suplimentare programate în luna februarie a anului curent, programul de examinare va fi 08.00 ÷ 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice, arată sursa citată.

Totodată, se precizează că programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30.

„În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30”, se mai arată în comunicat.

The post Noi sesiuni suplimentare pentru proba de oraș la Suceava în vederea reducerii decalajului între probele examenului pentru obținerea permisului de conducere appeared first on NewsBucovina.

Sursa: NewsBucovina.ro – vezi articolul

Alte articole