Nica și Costică girează misoginismul!

Mare sedințuire la Cuca! Socialiștii și-au ales noua conducere în localitatea unde nici nuca nu mai are aceiași sferă.

Ayatollahul Dan Nica și prezidentul Costel „Costică” Fotea și-au parcat în centrul localității „Trabantul” aflat la final de leasing și au dat năvală în sala cu ieniceri pe cât de spășiți pe-atât de nesăbuiți.

După bla-bla-bla-urile tradiționale exprimate prin viu grai, socialiștii umblă la cutia cu maimuțe claustrofobe, trecând prin surghiunul votului Biroul Politic.

Nicio surpriză pentru că la PSD tot ritualul e stabilit din timp, ticluit pe hârtie cu cerneală simpatică, nimic nefiind lăsat la voia întâmplării. Nici măcar preludiul de ședință de la Cuca.

Mihăiță Vlad, primarul în exercițiu, un fel de amic al umbrelelor nedeschise, a fost ales președinte fără prea multe discuții. Chiar și cu probleme cat mansarda Casei Poporului, pe la Agenția Națională de Integritate (ANI), chiar și cu „Cabinetul 2” veșnic activat, n-au putut fi risipite prea multe iluzii

Surprinzător, în toată ciorba asta de la Cuca, mult prea reîncălzită, nimeni nu a sesizat că în Biroul Politic al cucanilor nu și-a găsit rostul nicio persoană de gen feminin.

Patriarhatul de Mausoleu de la Cuca se păstrează la mare preț între două banițe ponosite iar Nica și Costică au girat acest misoginism deșănțat.

Nimic surprinzător totuși dacă ne amintim că primarul Mihăiță -cel ce strâmbă-n dinți o furculiță – nu odată și-a trimis doamnele opozante, evident, la cratiță!
Atât îi duce sfecla pe socialiști…

The post Nica și Costică girează misoginismul! first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole