Ni se livrează aceeași minciună: avem de toate, nu ne trebuie nimic!

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PRO România Dâmboviţa, este pe baricade. Demnitarul atrage în permanenţă atenţia autorităţilor judeţene, că situaţia din Dâmboviţa pare să le scape de sub control, ba mai mult, se iau şi decizii proaste, pe alocuri negândite.

„Printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Hotelul Ceres din centrul orașului Pucioasa a fost desemnat drept centru de carantinare pentru pacienții COVID-19, iar Spitalul Pucioasa – entitate suport. Situația acestui spital este dramatică și nu mă joc cu vorbele. Sunt mesaje pe care le primesc de la medici și asistenți de acolo, neputincioși în fața pericolului, dar și mai neputincioși în fața aroganței de la județ.

Este evident că Primăria Pucioasa nu are capacitatea necesară să facă față unei asemenea provocări (oricum, decizia a fost luată peste capul autorităților locale). În aceste condiții, urgent trebuie ca prefectul (dacă mai există), Consiliul Județean şi Ministerul Sănătății să intervină pentru a asigura resursele necesare, altfel vom asista la un dezastru”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Decizia de astăzi a ministrului Sănătăţii, Victor Costache, de a fugi de pe câmpul de bătălie, a fost, de asemenea, taxată de senatorul PRO România.

„Ministrul Sănătății și-a dat demisia în plină criză epidemiologică. Te lasă fără cuvinte, pur și simplu. O rușine pentru halatul de medic. O rușine pentru haina de ministru. Un dezertor. Între timp, la Dâmbovița, ni se spune în continuare de la județ că avem de toate, minte Țuțuianu”.

Preşedintele PRO România Dâmboviţa le atrage atenţia celor care se află la conducere, consilierilor judeţeni care, în opinia sa, nu au insistat pe ideea unei rectificări bugetare care să răspundă tuturor nevoilor Spitalului Judeţean şi nici măcar nu au vrut să ia în discuţie situaţia dramatică a celorlalte unităţi medicale din Dâmboviţa. Consideră senatorul că se preferă laşitatea şi ascunderea adevărului.

„Ni se livrează de către toți aceeași minciună: avem de toate, nu ne trebuie nimic. Să-i ferească Dumnezeu de o tragedie din cauza nesăbuinței lor. Le promit acum că-i voi arăta pe toți cei vinovați, cu nume și prenume”, afirmă, revoltat, Adrian Ţuţuianu.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole