News Alert | FRF, reacție oficială după declarațiile lui Rădoi privind PLECAREA de la națională!

După victoria importantă pe care România a obţinut-o cu Armenia, scor 1-0, Mirel Rădoi a avut o conferinţă de presă în care a făcut un anunţ de impact.

Selecţionerul a anunţat că va părăsi echipa naţională după finalul meciurilor din preliminarii.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a oferit o reacţie oficială asupra acestei situaţii, prin intermediul site-ului Federaţiei.

„Mirel Rădoi este selecţionerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi. Federaţia Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa naţională.

Performanţa României U21, calificarea la Jocurile Olimpice şi actualele rezultate ale primei reprezentative confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câţiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Naţională se poate califica la turneul final şi ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Naţională şi la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, se arată în comunicatul lui Stoichiţă, de pe FRF.ro.

The post News Alert | FRF, reacție oficială după declarațiile lui Rădoi privind PLECAREA de la națională! appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole