Nemții au reușit golul zilei la EURO U21! Au marcat fără ca danezii să atingă mingea. Video cu golul

Germania a debutat cu o victorie la EURO U21, învingând Danemarca cu 3-1. A fost un succes fără emoții pentru nemți, care au marcat în ambele reprize. Prima reușită a fost una de senzație, la capătul unei faze în care danezii nu au reușit să atingă mingea. 

Nemții au reușit golul zilei la EURO U21!

Germania a deschis scorul în minutul 28 grație unei secvențe de joc în care a reușit nouă pase consecutive, cu mingea plecată de la portar. Marco Richter, atacantul lui Augsburg, a fost cel care a finalizat. VIDEO AICI

De altfel, jucătorul în vârstă de 21 de ani a făcut un meci fabulos. Tot el a fost cel care a punctat în minutul 52, profitând de o gravă eroare în defensiva danezilor, pentru ca în minutul 65 să-i paseze decisiv lui Waldschimdt. Danezii au redus din diferență în minutul 73 prin Skov, din penalty, dar nu au mai putut întoarce soarta meciului.

Marco Richter evoluează pentru Augsburg
Marco Richter evoluează pentru Augsburg

Germania este neînvinsă la acest nivel de vârstă de doi ani, ajungând la 13 meciuri consecutive fără eșec, dintre care 11 au fost victorii. Nemții au avut noroc la tragerea la sorți. Dacă Italia e în grupă cu Spania, iar Anglia e în grupă cu Franța, ei au picat într-o grupă aparent accesibilă, cu Danemarca, Serbia și Austria.

Primele două zile de la EURO U21 au adus în prim-plan doar meciuri spectaculoase. Polonia a învins Belgia cu 3-2, producând surpriza primei runde. În aceeași grupă A, Italia a trecut de Spania cu 3-1. Luni, în celălalt meci din grupa B, Austria a trecut de Serbia lui Luka Jovic cu 2-0.

Marți vine rândul României să intre în competiție. Jucăm împotriva Croației de la 19:30, în timp ce prima etapă din faza grupelor se încheie de la ora 22:00 cu un meci de senzație: Anglia – Franța.

Campionatul European de tineret este transmis în direct de TVR 1.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole