Nebunia Wimbledon! Daniel Dobre NU a putut să o “spioneze” pe Serena Williams în semifinale! Ce s-a întâmplat. EXCLUSIV

Simona Halep s-a calificat în finala de la Wimbledon după ce a învins-o cu 6-1, 6-3 pe Elina Svitolina. Daniel Dobre, antrenorul Simonei, a vrut apoi să meargă la meciul Serena Williams – Barbora Strycova, să “spioneze” adversara din finală, însă nu a putut intra pe Central Court. 

Daniel Dobre nu a putut să o “spioneze” pe Serena Williams în semifinale! Ce s-a întâmplat la porţile arenei

Motivul este unul uluitor! Chiar dacă Dobre este antrenorul finalistei, cu acreditare de Wimbledon, FANATIK a aflat că acesta nu a primit acces pe Arena Centrală pentru a doua semifinală, meciul Serenei Williams cu Strycova.

Toate biletele au fost vândute în tribune, inclusiv cele de protocol, şi, deşi Daniel Dobre făcuse cerere în dimineaţa meciului pentru a putea asista la a doua semifinală, în cazul în care Simona Halep câştiga cu Svitolina, antrenorul româncei nu a putut viziona meciul. Toate locurile de la protocol au fost alocate, nimeni nu a anulat solicitarea şi, astfel, antrenorul Simonei Halep a trebuit să vadă partida la televizor pentru a pregăti finala. Tehnicianul român a fost pus pe o listă scurtă în cazul în care s-ar fi eliberat vreun loc, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Şi ziariştii păţesc la fel la meciurile importante. Vezi meciul doar dacă ai noroc

La fel se întâmplă şi în cazul reprezentanţilor presei. Prioritate au jurnaliştii din ţările ale căror jucători sunt pe teren, iar pentru ocuparea celorlalte locuri se face o tragere la sorţi în care “norocoşii” vor avea acces la meciuri din interiorul arenei. Asta pentru că locurile pentru presă sunt limitate şi cererea este mult mai mare, mai ales în fazele superioare ale turneului.

Incredibil! Daniel Dobre nu a putut să o spioneze pe Serena Williams în semifinale! Ce s-a întâmplat la porţile arenei de la Wimbledon. EXCLUSIV
Daniel Dobre nu a putut să o spioneze pe Serena Williams în semifinale! Ce s-a întâmplat la porţile arenei de la Wimbledon. EXCLUSIV
  • 5 finale de Grand Slam are Simona Halep în carieră
  • 185 de lire sterline costă un bilet la finala feminină 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole