Mureșeancă înjunghiată salvată de trei jandarmi!

Trei jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș în timp ce se deplasau către locul de muncă au observat pe o stradă, două persoane, un bărbat și o femeie care aveau un comportament violent iar unul dintre jandarmi a văzut că bărbatul avea asupra sa un cuțit la vedere.

Jandarmii s-au întors din drumul lor, moment în care bărbatul a înjunghiat femeia, iar la strigătele jandarmilor individul a fugit.

”Doi dintre colegi au alergat după agresor în timp ce un alt coleg a acordat primul ajutor femeii, aproape inconștiente și a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita ajutor medical. Cei doi colegi au reușit să-l prindă pe individ după care au trecut la imobilizarea acestuia luându-i totodată și cuțitul pe care îl avea în posesie, observând faptul că era în stare de ebrietate”, a precizat sg. maj Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

În timp ce echipajul de salvare prelua cele două persoane, alți doi colegi care au ajuns la locul faptei, au aflat de la agresor că cele două persoane și-au lăsat copilul într-o mașină aproape de pădurea de lângă oraș.

”Jandarmii au pornit în căutarea autovehiculului pe care l-au descoperit pe o stradă laterală iar în mașină era un minor în vârstă de 5 ani, care plângea, fiind foarte speriat. Au intrat în dialog cu copilul pentru a-l liniști după care de pe telefonul acestuia au luat legătura cu un vecin pentru a avea cine să rămână cu minorul până la clarificarea situației. O dată cu vecinul a apărut și un echipaj de poliție care l-a preluat”, a mai menționat sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză.

Alex TOTH

Post-ul Mureșeancă înjunghiată salvată de trei jandarmi! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole