Mureșeancă hărțuită de fostul concubin

Polițiști ai Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au fost sesizați luni, 13 septembrie, prin apel 112, de către o femeie din comuna Pănet, cu privire la faptul că este urmărită și amenințată cu acte de violență de către fostul concubin.

”În urma activităților efectuate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul, de 45 de ani, din cercetări reieșind faptul că, acesta ar fi șicanat-o în trafic și i-ar fi adresat în mod repetat amenințări cu acte de violență, deși avea obligația de a păstra o distanță de minim 100 de metri față de aceasta. Măsura a fost instituită prin ordinul de protecţie provizoriu, emis de polițiști la data de 8 septembrie 2021, când a fost întocmit un dosar penal pentru savârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere, ca urmare a faptului că, bărbatul i-ar fi adresat femeii în cauză, amenințări cu acte de violență și i-ar fi distrus un perete al imobilului unde locuiește. În baza probatoriului administrat, la data de 13 septembrie 2021, polițiștii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție provizoriu, amenințare și distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Mureșeancă hărțuită de fostul concubin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole