Mureș: Impact între un microbuz de transport persoane și un autoturism

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină joi, 4 august, în jurul orei 19.08, la un accident rutier produs în localitatea Bălăușeri, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane.

”În incident au fost implicate 11 persoane, 10 adulți și un minor. Nu sunt victime incarcerate”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Vom reveni.

UPDATE 1:

”Momentan două victime de cod galben au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD prezente la fața locului, celelalte victime sunt evaluate medical. Forțe dislocate: 3 ambulanțe – 2 B2, 1 C1, 1 SAJ, 1 APIC, 1 ATPVM (autospecială de transport victime multiple) cu personal din cadrul UPU Târgu Mureș, un echipaj de descarcerare, 2 ASAS (1 din cadrul SVSU Bălăușeri)”, a informat aceeași sursă.

UPDATE 2:

”În urma evaluării medicale a celorlalte victime, la fața locului, s-a stabilit faptul că în urma impactului au rezultat în total 11 victime, dintre care 9 adulți de cod galben, 1 minor în vârstă de aproximativ 12 ani de cod galben și încă un adult de cod verde. Victimele de cod galben sunt transportate în aceste momente la UPU Târgu Mureș, iar victima de cod verde este asistată medical la fața locului”, a mai transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Post-ul Mureș: Impact între un microbuz de transport persoane și un autoturism apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole