Muntele de bani din sănătatea rămânească se împarte pe terasă

Ministra Sănătății îi dă raportul fostului ministru și amândoi pun la cale devalizarea sistemului de sănătate.

Ioana Mihăilă a ajuns ministru al Sănătății, dar tot Vlad Voiculescu este cel care dictează! Mihăilă se întâlnește frecvent cu fostul ministru Voiculescu pe care Florin Cîțu l-a dat afară din guvern. Zilele trecute cei doi s-au întâlnit la o terasă în București. Cei doi au discutat despre situația din minister că la mijloc sunt foarte mulți bani care în final vor ajunge în buzunarele largi ale privaților, iar poporul va muri cu zile pe străzile patriei sau pe unde apucă.

Voiculescu și Mihăilă au petrecut pe o terasă din București, la o masă de 3 persoane. Deși spunea că este obosit și că pleacă în vacanță, Voiculescu ori a mințit sau s-a răzgândit.

Cu câteva zile în urmă, Ioana Mihăilă declara că nu are nimic împotrivă în a-l numi pe Vlad Voiculescu consilier în cadrul instituției pe care o conduce, dar că decizia îi va aparține fostului ministru.

La momentul numirii actualului ministru la Sănătate, prim-ministrul Florin Cîțu a declarat, întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific la Ministerul Sănătății, că din ce a aflat acesta este în vacanță în perioada următoare, deci nu se pune problema.

Cum să plece câinele de la măcelărie? De unde își face și Voiculescu niscaiva avere dacă nu din banii sistemului de sănătate?

Sursa: InformatorulMoldovei.ro – vezi articolul

Alte articole