MONSTRUL din Caracal face noi marturisiri: Ce i-a facut Alexandrei dupa ce a surprins-o vorbind la telefon

Alexandra a sunat la 112 în încercarea disperată de a se salva. Fusese răpită de bărbatul în mașina căruia se urcase la ocazie. A apelat de cinci ori serviciul de urgență chiar de pe telefonul criminalului.
MONSTRUL din Caracal face noi marturisiri: Ce i-a facut Alexandrei dupa ce a surprins-o vorbind la telefon

Monstrul din Caracal a surprins-o și a lovit-o cu bestialitate. Dincă a povestit cum s-a enervat și a bătut-o până a căzut la podea. Era moartă când a revenit în casă, așa că a decis să o incendieze.

Potrivit Mediafax, criminalul din Caracal le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani pe care o răpise, vorbind la telefon cu poliţiştii. Bărbatul a povestit că s-a enervat când a văzut-o cu telefonul în mână şi a lovit-o puternic, iar fata a căzut şi a rămas inconştientă.

A lăsat-o să zacă două ore în casă, timp în care Gheorghe Dincă a plecat în oraş să se debaraseze de bijuteriile ei. Când a revenit, Dincă afirmă că fata murise deja, astfel că a luat decizia să scape de cadavru şi i-a ars trupul într-un butoi, scrie fabricatinromania.info.

Aceeași sursă mai scrie că Dincă a fost înregistrat de camere de supraveghere aruncând bijuteriile Alexandrei în curtea unui hotel din Caracal, el lipsind de acasă între orele 12.00 şi 14.00.

Sursa: BeWoman.net – vezi articolul

Alte articole