Moldovenii, neinteresaţi de FCSB – Milsami Orhei! Nicio ştire despre meciul de la Giurgiu, dar informaţii despre Simona Halep şi transferul lui Ianis Hagi! Foto

Moldovenii sunt neinteresaţi de FCSB – Milsami, meci care se joacă în turul 1 preliminar din Europa League. În seara partidei de la Giurgiu, site-urile de ştiri din Republica Moldova nu au scris nici măcar cinci cuvinte despre duelul din cupele europene, însă sunt la curent cu performanţa Simonei Halep la Wimbledon 2019.

Moldovenii, neinteresaţi de FCSB – Milsami Orhei. Simona Halep, principala ştire din sport în Republica Moldova

Moldovenii sunt neinteresaţi de meciul FCSB – Milsami Orhei, acelaşi tratament primindu-l Petrocub Hînceşti şi Speranţa Nisporeni, celelalte reprezentante ale Republicii Moldova în turul 1 preliminar din Europa League. Mai exact, pe niciunul dintre principalele site-uri de ştiri nu exista nicio informaţie despre partida care s-a jucat la Giurgiu.

Simona Halep a fost principalul subiect pentru mai multe site-uri de ştiri din Republica Moldova. Jurnaliştii moldoveni au scris despre performanţa româncei, ajunsă în a cincea finală din carieră la un Turneu de Mare Şlem. În plus, iminentul transfer al lui Ianis Hagi la Genk a devenit cea mai importantă ştire pentru site-ul timpul.md. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Moldovenii, neinteresaţi de FCSB - Milsami Orhei
Moldovenii, neinteresaţi de FCSB – Milsami Orhei

Gafă la o ştire despre meciul FCSB – Milsami Orhei

Miercuri, cu o zi înainte de meciul FCSB – Milsami Orhei, jurnaliştii de la publika.md anunţau că Dragoş Nedelcu, Dennis Man şi Florinel Coman, trei dintre jucătorii roş-albaştrilor care au jucat la EURO U21, vor fi pe teren la Giurgiu. Singura problemă a fost cu fotografia care ilustra ştirea despre decizia lui Bogdan Andone de a folosi fotbaliştii care au fost în lotul naţionalei de tineret a României. În imagine apar Florin Niţă, Gabriel Tamaş, Gabriel Enache sau Adi Popa, fotbaliştii care au plecat de la FCSB de ceva timp.

Pagina oficială de Facebook a clubului Milsami Orhei i-a ţinut la curent pe fanii echipei cu două clipuri postate înaintea meciului de la Giurgiu, plus foaia oficială de joc. Cu toate acestea, după startul meciului nu a mai fost publicată nicio informaţie.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole