Modul de realizare a programărilor pentru a doua etapă de vaccinare

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au informat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, modul de realizare a programărilor în platforma oficială pentru a doua etapă de vaccinare.

Așadar, programările se pot realiza prin intermediul angajatorului, pentru personalul care desfășoară activități în domenii cheie, iar prin această metodă, angajatorul creează un cont în platformă și programează fiecare angajat care dorește să se vaccineze.

O altă variantă este ca programarea să se realizeze individual, direct pe platforma informatică, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani.

Alte opțiuni includ ca programările să fie făcute prin intermediul medicului de familie pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă; prin administrator, pentru persoanele cu grad ridicat de risc din centrele medico – sociale și rezidențiale; prin aparținători pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani; prin apelarea call center-ului pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, iar o ultimă variantă este ca programările să fie realizate prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul Modul de realizare a programărilor pentru a doua etapă de vaccinare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole