Modernizarea Stadionului Municipal va fi în dezbatere Compania Național[ de Investiții

În luna iunie, Primăria Botoșani va depune la finalul lunii viitoare la Compania Națională de Investiții (CNI), documentația pentru modernizarea Stadionului Municipal. Primarul Cosmin Andrei spune că va solicita sprijinul tuturor parlamentarilor botoșăneni pentru realizarea acestei investiții.
“Documentația pentru stadionul Municipal va fi finalizată în 30 de zile. Pentru partea de licitație. După ce avem finalizat proiectul, îl depunem la Compania Națională de Investiții. Stadionul era pe o listă sinteză, era necesară documentația tehnică și mi-am asumat să o fac. Depunem această documentație ca să nu spună cei de la CNI că au nevoie de timp. Ei au peste o mie de investiții pe care le implementează. Venim noi cu documentația tehnică, în acord cu pretențiile CNI și cerințele FRF și LPF. Vă garantez că voi apela la sprijinul parlamentarilor. Nu am nicio problemă să discut cu colegii de la PNL. Suntem în relații foarte bune, nu avem niciun divergent”, a spus primarul Cosmin Andrei

The post Modernizarea Stadionului Municipal va fi în dezbatere Compania Național[ de Investiții appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole