MM Stoica a revenit pe banca tehnică a FCSB! Cine l-a făcut să-şi schimbe decizia luată acum două luni

MM Stoica a revenit pe banca tehnică a FCSB la două luni după ce anunţase că nu va mai sta lângă antrenor. În luna mai, după meciul cu Sepsi, directorul sportiv al vicecampioanei României anunţa că nu va mai sta pe marginea terenului, fiind sătul de înjurăturile ultraşilor echipelor adverse.

MM Stoica a revenit pe banca tehnică a FCSB la meciul cu Milsami Orhei

Meciul FCSB – Misami Orhei 2-0 a însemnat revenirea lui MM Stoica pe banca tehnică a vicecampioanei României. FANATIK a aflat că Bogdan Andone l-a rugat pe directorul sportiv să-şi schimbe decizia şi să revină pe bancă, lângă staff-ul tehnic al echipei.

Mihai Stoica a lipsit la un singur meci al FCSB de când a luat decizia de a nu mai sta pe banca de rezerve a echipei. Oficialul vicecampioanei României a absentat la partida cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului din Liga 1 2018-2019.

MM Stoica a revenit pe banca tehnică a FCSB
MM Stoica a revenit pe banca tehnică a FCSB

Anunţul făcut de Mihai Stoica după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

La câteva zile după meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB 1-5, din penultima etapă a play-off-ului din Liga 1 2018-2019, Mihai Stoica anunţa că nu va mai sta pe banca tehnică a echipei. Totul a pornit după ce mai mulţi suporteri ai echipei covăsnene îl înjuraseră.

“Meciul cu Sepsi a fost ultimul pentru mine pe bancă. M-am săturat să fiu înjurat pe toate stadioanele. Dacă în Ștefan cel Mare poate merit, m-am tot contrat cu PCH, la Craiova, de exemplu, chiar nu înțeleg”, declara Mihai Stoica.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole