Mitreni/ Tudorel Minciună: PNL a aruncat comuna Mitreni în haos!!!!

Tudorel Minciună: La solicitarea domnului Panait și a consilierilor locali care îl însoțesc, prefectul ar fi trebuit să demită toți consilierii locali aleși, care au demisionat din partidele pe listele cărora au fost aleși, potrivit prevederilor Codului Administrativ!

Însă, Prefectura a acționat cu dublă măsură și a aplicat legea doar pentru primar și viceprimar, nu și pentru consilierii locali transferați la PNL. Scopul lor: să arunce întreaga comună în haos, pentru a mai găsi un motiv de atac în campania electorală!

Pentru ei nu contează nici legea, nici că cei care au de suferit sunt cetățenii comunei! Contează doar să folosească orice tertip în speranța că vor primi niște voturi! Contează doar să folosească suferința oamenilor în scop electoral.

Cinismul acestor nepricepuți nu are limite: au lăsat fără bani persoanele cu dizabilități, vor să lase locuitorii comunei fără apă potabilă și fără iluminat public, pentru că nu are cine să semneze pentru plata facturilor. Pun în pericol inclusiv funcționarea școlilor de pe raza comunei!

Îi solicit public prefectului județului Călărași să respecte legea și să împuternicească DE URGENȚĂ secretarul general al comunei Mitreni ca ordonator de credite, pentru a evita blocarea comunei…a încheiat Tudorel Minciună

Post-ul Mitreni/ Tudorel Minciună: PNL a aruncat comuna Mitreni în haos!!!! apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole