Misiune contracronometru reușită pentru salvatorii mureșeni

O echipă de pompieri din cadrul Detașamentului Târnăveni a dat dovadă de un curaj remarcabil și o abilitate excepțională în cadrul unei operațiuni de salvare a unui bărbat care a căzut de pe o schelă înaltă de 30 de metri în localitatea Iernut. Victima, rămasă blocată la aproximativ 15 metri deasupra solului, a fost evacuată cu succes și preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată de urgență la spital.

Această intervenție reușită scoate în evidență încă o dată devotamentul și profesionalismul exemplare ale pompierilor mureșeni în misiunea lor de a salva vieți. Eficiența și rapiditatea cu care au acționat salvatorii au făcut o diferență crucială în acest caz, demonstrând nivelul înalt de competență și promptitudine de care dau dovadă în mod constant.

„Transmit felicitări echipei implicate pentru curajul și abilitățile deosebite demonstrate în această misiune! Le doresc multă sănătate și forță pentru a face față cu succes tuturor provocărilor viitoare”, se precizează pe pagina ISU Mureș.

(D.C.)

Post-ul Misiune contracronometru reușită pentru salvatorii mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole