Mircea Ioan Moloț: „Județul Hunedoara merită o soartă mai bună!”

  • Oameni buni, în această perioadă am reamintit ceea ce a constituit prioritățile mele în cei 11 ani cât am fost președintele Consiliului Județean Hunedoara. Proiectele derulate de această instituție au fost cea mai pertinentă ofertă electorală. Spun asta pentru că publicul are toate elementele să poată face o evaluare a profilului de candidat în ceea ce mă privește. Știind ceea ce am reușit să implementez se pot face foarte ușor proiecții cu privire șansele de reușită ale proiecteleor viitoare.

M-am străduit și am și reușit să transmit prin mesajele mele că este nevoie de oameni care au făcut și stiu ce au de făcut și pe viitor. Trecând în revistă punctele prioritare, consider că județul Hunedoara are nevoie de o politică coerentă de dezvoltare și promovare turistică. Potențial este în acest județ, este nevoie acum de o echipă care să și știe cum să-l pună în valoare. Mai avem nevoie de reabilitarea, dezvoltarea și întreținerea infrastructurii de transport rutier, la aceasta trebuie adăugate eforturile de recuperare a timpului pierdut în absorbția de fonduri europene alocate pentru alimentarea cu apă și canalizare a localităților județului.
Subliniez importanța susținerii în condiții optime a activităților desfășurate de unitățile medicale și spitalicești aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara. Amenințarea coronaviruslui nu a trecut, iar aceasta, după cum susțin specialiștii, nu va dispărea în scurt timp, de aceea, acum, este nevoie ca banii cetățenilor să fie folosiți astfel încât viețile lor să fie apărate, viețile lor să fie în limitele decenței de secol XXI, viețile lor să fie respectate prin tot ceea ce înseamnă activitățile instituțiilor și serviciilor publice.
Deși aceste priorități sunt evidente pentru orice om rezonabil, am văzut cu toții cum dezbaterile din mediul public au coborât sub limita decenței, pentru că puterea a devenit scopul principal, nu soluțiile care ar putea fi implementate prin intermediul acesteia.
De aceea, eu vă propun să investiți încrederea voastră votând liberalii și democrații, adică ALDE, la Consiliul Județean Hunedoara la alegerile de duminică, pentru că Mircea Ioan Moloț a demonstrat în timp că știe să administreze treburile publice

FAPTE, NU VORBE!

 

Mircea Ioan Moloț,
Profesor,
Candidat la funcția de
Președinte al Consiliului Județean Hunedoara

  • Material comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor-ALDE; Executat de SC CAPITAL NEWS MEDIA SRL; CUI mandatar financiar coordonator 21200063
Sursa: ZHD.ro – vezi articolul

Alte articole