(Miercurea Ciuc) Ajutor pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece: cererile se pot depune până în 15 octombrie

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc anunță că primește cererile pentru ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2021–martie 2022.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat (S.C. GOSCOM S.A.), beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 800 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.
Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 800 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.

Documentele necesare pentru primirea cererilor de ajutor pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc (www.miercureaciuc.ro),  iar formularele completate împreună cu documentele justificative vor fi trimitse scanat prin e-mail, sau vor fi predate personal la biroul nr. 28 al Primăriei, zilnic între orele 9,00–13,00, în zilele de joi și între orele 14,00–16,00 până la data de 15 octombrie 2021, cererile înaintate după acestă dată vor fi analizate ulterior.

Direcția de Asistență Socială atrage atenția celor vizați de a consulta lista, care cuprinde bunurile ale căror posesie duce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuințelor.

Lista poate fi accesată pe site-ul Primăriei (Informații publice / Direcția Asistență Socială / Beneficii sociale).
Mai multe detalii pot fi solicitate la numărul de telefon 0266 315 120 / 115 sau prin adresa de e-mail:  social@szereda.ro.

  • informații furnizate de Primăria municipiului Miercurea Ciuc

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole