Mesajul primarului Adrian Anghelescu la finalul Campaniei electorale, de vineri, 7 iunie, 2024

Aflat pe esplanada Teatrului „Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu, alături de europarlamentarul Dan Motreanu și Senatorul Toma Petcu, primarul municipiului, Adrian Anghelescu, a dorit să încheie acest ultim episod al campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie, cu un scurt mesaj pentru cetățeni:

1Mă bucur că s-a terminat această campanie. Îmi cer scuze față de toți giurgiuvenii care nu mai puteau la un moment dat să se bucure, pentru că tot orașul a fost transformat într-un imens șantier. Vă propun ca în mandatul doi să continuăm însă cu acest șantier pe toate străzile saecundare, și să îmi îngăduiți să vă aduc bunpstare…Ați văzut că fără corupțir și fără întreținerea privilegiilor camarilelor politice se poate realiza,  într-un timp foarte scurt,  ceea ce n-au reușit alții în mulți ani de zile.

 Așa că vă aștept pe 9 iunie la vot într-un număr cât mai mare…D-stră veți face diferența și veți legitima atât pe mine cât și un consiliu local puternic. Nu avem nevoie de clovni în Consiliul local! Ați văzut ce s-a întâmplat în ultimii  4 ani.

Le mulțumesc tuturora pentru înțelegere! Vă doresc sănătate! Doamne ajută, ne vedem la VOT!

Articolul Mesajul primarului Adrian Anghelescu la finalul Campaniei electorale, de vineri, 7 iunie, 2024 apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole