Mesajul inspectorului școlar general de Ziua Internațională a Elevului și Studentului

La data de 17 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Elevului și Studentului, iar cu acest prilej, inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. Claudiu Gabriel Bîndilă, a transmis un mesaj de încurajare tuturor elevilor.

,,Sărbătorim azi, 17 noiembrie, „Ziua Internațională a Elevului și Studentului” într-un context diferit, ancorat într-o realitate pe care ne-am fi dorit cu toții să nu o trăim. Însă dincolo de vremuri, educația reprezintă cartea de vizită a unui popor. De aceea, vouă, dragi elevi, vă dorim să credeți în voi, în puterea voastră de a face față oricărei provocări, să fiți demni, responsabili, să arătați lumii că orice obstacol poate fi depășit cu credință, perseverență și sprijin din partea tuturor celor care cred în educație. Suntem alături voi, cei care reprezentați viitorul acestei societăți și vă asigurăm de toată susținerea noastră! Vă dorim să creșteți în cunoaștere, în bunătate și înțelepciune! La mulți ani!”, este mesajul transmis de Claudiu Gabriel Bîndilă, inspectorul școlar general al județului Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul Mesajul inspectorului școlar general de Ziua Internațională a Elevului și Studentului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole