Mercedes în valoare de peste 110.000 lei furat din Spania, oprit la Stânca

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Merecdes GLC, care figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare.

În data de 02 iunie 2024, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean român în vârstă de 59 ani, care conducea un autoturism marca Mercedes GLC, an fabricație 2020, înmatriculat în România.
Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturism, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Spania.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în luna iulie 2021 de la o persoană din municipiul Brăila, contra sumei de 22.000 de euro. La data achiziției, autoturismul era înmatriculat în România, iar bărbatul nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 110.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

The post Mercedes în valoare de peste 110.000 lei furat din Spania, oprit la Stânca appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole