Medicii specialiști care au închiriat cabinete în noul dispensar din Prundu Bârgăului își încep activitatea

De săptămâna viitoare, medicii specialiști care au închiriat cabinete medicale în noul dispensar din localitatea Prundu Bârgăului încep activitatea, a anunțat primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Practic, locuitorii de pe Valea Bârgăului vor putea beneficia de consultații în diferite specialități fără a se mai deplasa până la Bistrița.

”Primul medic care va începe consultațiile este dr. Marius Orzan, medic specialist cardiolog. Prima zi în care vor avea loc consultații medicale cardiologice este MIERCURI, 21 IULIE, însă deja se pot face programări la nr. de telefon 0741 151 770. În scurt timp va începe activitatea și în celelalte cabinete medicale”, a precizat primarul Doru Crișan.

Dispensarul medical din comuna Prundu Bârgăului a fost realizat printr-o finanțare obținută de la Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea investiției fiind de circa 3 milioane de lei. Noul dispensar este situat în centrul comunei și a fost realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spații de depozitare, sterilizare, zone pentru triajul pacienților și pentru recoltare.

Articolul Medicii specialiști care au închiriat cabinete în noul dispensar din Prundu Bârgăului își încep activitatea a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole