Medic prins în flagrant de luare de mită. Cât se dă șpagă pentru o cezariană într-un spital din România

În data de 12.02.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a dispus măsura reținerii unui inculpat, medic primar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Dâmbovița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunerea luării măsurii arestării preventive.

„În fapt, ca urmare a denunțurilor formulate de două persoane, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, după ce a pretins suma de 1.750 lei și a primit efectiv suma de 1.400 lei, cu ocazia efectuării intervenției chirurgicale de cezariană”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

De asemenea, potrivit DGA, pentru realizarea intervenției chirurgicale, au mai fost oferite sumele de 150 lei, respectiv 100 lei altor două cadre medicale.

Post-ul Medic prins în flagrant de luare de mită. Cât se dă șpagă pentru o cezariană într-un spital din România apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole