Meciul România – Olanda se vede în Piața Unirii

Pe un ecran uriaș, așa se va vedea meciul dintre România și Olanda, chiar în Piața Unirii din centrul orașului, mâine 2 iulie, de la ora 19. Vor fi aduse 2500 de scaune pentru suporterii care vor veni să urmărească partida de fotbal iar aceștia sunt încurajați să vină îmbrăcați în culorile tricolorului.

“România versus Țările de Jos se transmite în Piața Unirii! Susținem împreună generația de suflet! Primăria municipiului Cluj-Napoca și Terapia – o companie Sun Pharma vă invită să urmărim împreună meciul din optimile de finală ale Campionatului European chiar în inima Clujului, în Piața Unirii, susținându-i pe tricolori în meciul împotriva Țărilor de Jos. În Piața Unirii vor fi 2500 de scaune puse la dispoziție pentru suporteri. Vă încurajăm să veniți îmbrăcați în galben, cu tricourile naționalei și cu drapelul țării, pentru a intra împreună în atmosfera de meci. Hai România! Ne vedem în Piața Unirii!”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Pentru siguranță vor fi prezenți și reprezentanți ai Poliției dar și ai Jandarmeriei.

“Mâine, 2 iulie, polițiștii și jandarmii clujeni vor fi prezenți în centrul municipiului Cluj-Napoca pentru a desfășura activități de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență, precum și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a evenimentului programat în Piața Unirii, începând cu ora 19, unde se va proiecta pe un ecran de mari dimensiuni meciul România – Olanda. Haideți să-i susținem pe tricolori cu sufletul, într-o atmosferă sportivă și de fair-play! Totodată, le recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.”, a transmis IPJ Cluj.

The post Meciul România – Olanda se vede în Piața Unirii appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole