Măști de protecție distribuite de la Cluj, interzise de Comisia Europeana. Alte 9 firme din Cluj, descoperite cu probleme majore

Un patron din Cluj care vindea masti pentru adulti, atât în magazine cât și pe internet a fost reclamat chiar la Comisia Europeana după ce inspectorii OPC au analizat produsele pe care le vindea. Materialul din care erau confecționate aceste masti de protectie punea în pericol sănătatea oamenilor.

Comisia europeana, a validat reclamatia pornita de la Cluj Napoca zilele trecute și a interzis comercializarea măștilor la nivel European. Patronul a fost amendat cu suma de 40.000 lei.

Inspectorii OPC Cluj au gasit nereguli la mai mult de jumatate dintre patronii care vând măști de protectie. Astfel că din cele 90 de firme verificate, 60 dintre ele au fost amendate și în 9 cazuri au fost descoperite cu probleme majore.

The post Măști de protecție distribuite de la Cluj, interzise de Comisia Europeana. Alte 9 firme din Cluj, descoperite cu probleme majore appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole