Marius Dulce: Muncim pentru a deschide Bazinul de înot la 15 iunie, termenul promis…

Bazinul de înot va putea fi destinat și publicului larg după orele 16…

Bazinul de înot didactic din mun. Călărași se intenționează a fi deschis la 15 iunie a.c. Primarul mun. Călărași a informat că în situația descrisă de COVID prin care mun. Călărași este și el supus condițiilor stării de alertă până la 13 iunie – bazinul nu poate fi deschis. Deocamdată se derulează probe cu bazinul, cu instalațiile de alimentare cu apă, cu cele de tratare a apei. Se lucrează la un protocol cu salariații de la Clubul Sportiv Școlar care au profesori de înot cu expertiza necesară instruirii copiilor.

 VIDEO

Primarul Marius Dulce a descris că se dorește funcționarea la capacitate a acestei investiții pentru a-i reda utilitatea dorită de comunitate. Astfel se vor realiza grupe de copii pentru fiecare școală care vor fi programate la bazin, urmând ca la ridicarea interdicției impuse de starea de alertă să poată folosi bazinul.. Dulce a arătat ca dorește ca după orele 16 să poată da o destinație ca bazinul să poată fi destinat publicului larg, astfel încât toți călărășenii să poată beneficia de acest proiect. Totul depinde de decizia Consiliului Național pentru Situațiile de Urgență...

Post-ul Marius Dulce: Muncim pentru a deschide Bazinul de înot la 15 iunie, termenul promis… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole