Mario Camora, bucuros după victoria CFR-ului în fața lui Rennes: „Am întâlnit o echipă foarte bună, dar am reușit să învingem!”

Mario Camora a vorbit la finalul meciului dintre CFR Cluj și Rennes, iar căpitanul CFR-ului se bucură că echipa sa a câștigat din nou un duel cu Rennes, despre care spune că este o formație care pune foarte mult probleme.

Mario Camora, după victoria CFR-ului: „Am întâlnit o echipă foarte bună!”

„Nu a fost un meci deloc ușor. Am întâlnit o echipă foarte bună, dar Arlauskis a demonstrat că este un portar excepțional. Dan Petrescu vrea să câștigăm fiecare meci. Lui Arlauskis i-aș da nota 10, a fost cel mai bun de pe teren. Diferența dintre noi și ei s-a văzut, dar am lucrat mult pe faze fixe”, a spus Mario Camora.

„Noi suntem foarte fericiți pentru victorie, am avut emoții mari și pe finalul meciului, dar am reușit să învingem și nimic altceva nu mai contează. Trebuie să fim concentrați pentru că mai avem un punct de obținut, acum ne bucurăm, dar mâine trecem din nou la treabă pentru că avem duminică meci cu Dinamo”, a mai spus căpitanul CFR-ului.

„Mister ne-a felicitat și era foarte fericit în vestiar, a fost o atmosferă foarte bună”, a încheiat Camora.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Mario Camora, conform transfermarkt.com

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole