Marin Mirel, președintele SCM Dunărea 2020 Giurgiu : ”Echipa Dunărea este cel mai serios proiect din fotbalul județului Giurgiu!”

Profesorul Marin Mirel, Eugen, președintele SCM Dunărea 2020 Giurgiu, a reuşit să construiască cel mai serios şi de succes proiect din fotbalul nostru județean, după ce a reușit să facă ordine în interiorul clubului și să impună rigurozitatea care îl caracterizează.

SCM Dunărea 2020 Giurgiu, este un proiect serios, drept dovadă sunt cele două sezoane consecutive în care echipa giurgiuveană  se luptă pentru titlul de campioană județeană, iar asta nu denotă decât seriozitate din partea conducerii clubului.
În plus, acolo este un om profesionist, un localnic, prof.Mirel Marin Eugen,  președinte și manager al clubului. El a muncit foarte mult pentru această echipă, și merită felicitări pentru asta. SCM Dunărea 2020 Giurgiu,înseamnă un proiect serios, sănătos, cu oameni de calitate.

SCM Dunărea 2020 Giurgiu, lider în Liga 4-a , seria Sud

Echipa de fotbal, SCM Dunărea 2020 Giurgiu ocupă locul 1 în Seria Sud a Ligii a 4-a. Giurgiuvenii au la acest moment 28 de puncte acumulate în primele 11 etape.

Podiumul este completat de Victoria Adunații Copăceni, 25 de puncte, și Giganții Vărăști, 22 puncte.

(Costel Spînu)

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole