Mariana Moculescu și-a găsit un nou iubit. Bărbatul deține o avere impresionantă: ”De pe vremea lui Ceaușescu”

După ce s-a despărțit de un milionar italian, cu care a avut o relație îndelungată, Mariana Moculescu și-a găsit din nou jumătatea. De data aceasta, bărbatul este jumătate român și jumătate venezuelan și, totodată, este tot putred de bogat.

Mariana Moculescu, relație cu un bărbat care are afaceri în America, Europa și Africa

Noul iubit al fostei soții a lui Horia Moculescu are mai multe afaceri în Mexic, Franța, Africa și multe alte zone din lume. Încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu noul ei partener ar avea o situație financiară extrem de bună.

”Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles.

Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm!Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată.

De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a spus Marian Moculescu la Antena Stars, scrie Spynews.

Cum l-a cunoscut Mariana Moculescu pe noul ei partener

Mariana Moculescu a mai dezvăluit că la cei 54 de ani ai săi și-a găsit un iubit apropiat de vârstă. L-a cunoscut printr-un apropiat și nu vrea să se mai despartă de el.

Mai mult, Mariana Moculescu a simțit o chimie puternică între ea și noul iubit atunci când au purtat, pentru prima oară, o discuție pe WhatsApp. Vedeta a mărturisit că de multă vreme nu a mai fost atrasă așa puternic de un bărbat.

Mariana Moculescu a dezvăluit și că se gândește non-stop acum la noul său iubit. Este de părere că are de a face cu un circuit al vieții, deoarece și italianul de care s-a despărțit acum doi ani era milionar.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole