MARE ATENȚIE când mergi la salon! Cum a infectat un frizer 40 de clienți

MARE ATENȚIE când mergi la salon! Cum a infectat un frizer 40 de clienți

Mare atenție atunci când apelați la serviciile de înfrumusețare! Un frizer din Italia a reușit să infecteze cel puțin 40 de persoane, după ce acestea l-au chemat la domiciliu pentru a beneficia de serviciile sale.

Un frizer a infectat 40 de persoane pe care a mers să le tundă acasă

Un frizer din micul orășel Campofranco din Caltanissetta, a fost chemat la domiciliu de mai multe persoane pentru a-și oferi serviciile. Din nefericire el era infectat cu noul tip de coronavirus și nu știa. Astfel că i-a îmbolnăvit pe aproape toți clienții la care a mers, potrivit Ilmessaggero.it.

Anunțul a fost făcut de nimeni altul decât primarul orașului, Rosario Pitanza. Acesta a precizat că toate persoanele care au intrat în contact cu acest frizer au fost băgate în carantină imediat ce testele au ieșit pozitive la noul coronavirus.

Pentru că Italia s-a aflat în starea de urgență și toate saloanele au fost închise, oamenii au preferat să îl cheme acasă pe frizer, însă cei mai mulți nu și-au luat măsurile de protecție necesare. Rezultatul a fost dezastruos! Omul i-a îmbolnăvit pe majoritatea clienților săi fără să își dea seama.sursa

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole