Manager nou la Spitalul Județean ,,Mavromati” Botoșani

Spitalul Județean „Mavromati” are un manager nou, în persoana economistului Doina Caba, după ce medicul Radu Malancea și-a depus demisia. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, care a organizat o conferință de presă pe această temă. Doina Caba are o vastă experiență managerială, fiind pe rând director economic la Spitalul municipal Dorohoi, Spitalul TBC, Spitalul de Psihiatrie și Spitalul Darabani. Președintele Doina Federovici a anunțat că doctorița Livia Mihalache, care câștigase funcția prin concursm, a fost revocată din funcție, dupăce au fost analizate documentele existente la nivelul Spitalul Județean, cât și documentele de la Direcția de Sănătate Publică

„Conform legislației în vigoare și având în vedere carențele în activitatea managerială a doamnei doctor Livia Mihalache, care a fost manager în debutul pandemiei, în starea de urgență, am cerut un punct de vedere de la Consiliul de Administrație al Spitalului Județean «Mavromati». Consiliul de Administrație s-a întrunit, a analizat documentele, atât cele existente la nivelul Spitalului Județean, cât și cele solicitate de la Direcția de Sănătate Publică și a emis o hotărâre prin care se propune revocarea din funcție a doamnei doctor Livia Mihalache. Hotărârea a fost transmisă Consiliului Județean astăzi, în jurul prânzului, am analizat-o și, în consecință, am decis că mandatul doamnei Livia Mihalache să înceteze, iar funcția să fie preluată, începând de mâine, de doamna economist Doina Caba. Este un foarte bun profesionist și am convingerea că Spitalul Județean este pe cea mai bună mână”, a declarat Doina Caba.

Noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani a susținut că experiența pe care a acumulat-o de-a lungul anilor la conducerea unităților spitalicești din mediul public și privat o vor ajuta să gestioneze această perioadă grea din punct de vedere epidemiologic. „La propunerea doamnei președinte, având în vedere situația sanitară din țară și  gândindu-mă că toată experiența mea din toate spitalele în care am activat, din domeniul public și privat, am acceptat să fiu manager la Spitalul Județean. Cunosc Spitalul Județean, pentru că am lucrat în cadrul lui și împreună cu personalul și cu actuala conducere să facem ca pacienții să fie bine tratați și mulțumiți de serviciile noastre. Sunt un om și voi lucra pentru oameni”, a subliniat noul manager al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”.

 

The post Manager nou la Spitalul Județean ,,Mavromati” Botoșani appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole