Man Maria Niculina: „Cu un creion și o foaie iți poți găsi liniștea”

Man Maria Niculina este o tânără de 17 ani elevă a Liceului Silvic Gurghiu dintr-un sat din comuna Ibănești find pasionată de mică de desen tehnic ( alb-negru). Am fost surprinsă să alfu despre pasiunea ei și am decis să aflu mai multe informații despre această pasiune deosebită, luând decizia de ai lua un interviu ca povestea ei sa fie cunoscută si de alte persoane.

Reporter: Cum ți-ai descoperit această pasiune?

Man Maria Niculina: Am descoperit-o cu mulți ani în urmă cam pe la văsrta de 9 ani când am început să desenez orice vedeam, încercam sa schițez pe foaie și cu timpul am avansat făcând acest lucru mai des.

Reporter: Ai fost îndrumată de cineva pentru a desena sau ai luat lecții de desen?

Man Maria Niculina: Nu am luat nici un o lecție de desen, totul a început de la sine , începand să desenez doar cu un creion și o radieră.

Reporter: Ce înseamnă desenul pentru tine?

Man Maria Niculina: Pentru mine desenul este ca o liniștire sufleteasă, o relaxare. Când desenez cel mai bine mă concentrez ascultând muzică.

Reporter: Ai participat la activități legate de desen sau la o expoziție?

Man Maria Niculina: Am participat la ceva activități dar cel mai mult mi-ar plăcea sa vizitez o expozitie de desen.

Reporter: În ce activități ai participat?

Man Maria Niculina: Am participat la concursuri de desen de la Liceul Petru Maior câștigând mențiunea 1, în rest desenele mele le-au văzut doar cei apropiați, familia, profesori de la liceu si colegii de clasă

Reporter: Ai vrea să profesezi în domeniul pasiunii tale sau rămâne doar un hobby?

Man Maria Niculina: În momentul de față e doar un hobby. Am vrut să merg la liceul de artă pentru a învăța dar din păcate nu am intrat, pe viitor am să mă gândesc dacă voi profesa.

Reporter: Ai fost sustinuță în această pasiune?

Man Maria Niculina: Sunt sustinută de mami, ea mi-a cumpărat carte de desen de unde să învăț mai multe și creioane tehnice având in ziua de azi o trusă de desen obținută cu ajutorul lui mami.

Reporter: În legătură cu pasiunea ta ai avea vreu sfat pentru publicul care citește acest interviu?

Man Maria Niculina : Sfatul meu este că indiferent de ce pasiune ar avea să cotinue cea ce fac pentru ca de cele mai mute ori iți poti găsi liniștea în pasiunea ta. Daca iubești cea ce faci nu vei munci niciodată.

A consemnat Pop Petruta Ioana

Post-ul Man Maria Niculina: „Cu un creion și o foaie iți poți găsi liniștea” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole