Mama aşază fetiţele una lângă alta şi porneşte camera, însă nu se aştepta să surprindă o asemenea scenă

O familie cu copii va fi întotdeauna binecuvântată. Orice supărare sau dezamăgire dispare ca prin senin pentru orice părinte atunci când îşi vede copilul zâmbind, pentru că nicio împlinire nu poate fi mai mare decât aceasta. Cele două micuţe din imagini reuşesc de fiecare dată să aducă o imensă fericire în viaţa părinţilor lor.

Protagonistele acestor imagini sunt două fetiţe de numai câteva luni, care adoră să petreacă timp împreună. Părinţii lor sunt cunoscuţi în lumea on-line, având fiecare câte un canal de Youtube urmărit de foarte mulţi oameni. Cum părinţii au legat de-a lungul timpului o prietenie minunată, acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul acestor fetiţe pur şi simplu adorabile.
În acest videoclip le putem urmări pe Jullianna şi Emilia în timp ce poartă o „conversaţie” destul de serioasă. Cuvintele lipsesc, însă reacţiile celor două micuţe ne aduc instantaneu zâmbetul pe buze. În timp ce una dintre fetiţe este într-o permanentă veselie, zâmbind neîncetat, cealaltă se pare că nu are o stare de spirit tocmai bună.
În lipsa unei suzete, Jullianna s-ar putea mulţumi şi cu o părticică din tricoul prietenei sale sau chiar cu un degeţel, însă Emilia nu vrea să stea nemişcată. Cu o atitudine împăciuitoare, Emilia parcă ar dori să îi transmită bunei sale prietenie să îşi ţină guriţa departe de ea, însă la final vedem că răspunsul micuţei Jullianna este foarte categoric. Adorabile!
Autor text: LiveBiz.ro

Alte articole