Maia Morgenstern a vorbit despre cum se simte împărțind scena teatrului cu fiul și fiica ei

Maia Morgenstern marturiseste ca nu este genul de parinte care sa isi influenteze copiii in alegerea profesiei. Cu toate acestea, atat Tudor, cat si Cabiria au ales sa ii calce pe urme, scrie avantaje.ro.

Mezina familiei, Isadora (16 ani), este inca in liceu. Doar doi ani o mai despart si pe ea de aleagerea domeniul in care aspira sa faca performanta.

„Satisfactia mea este ca fiecare dintre copiii mei isi urmeze dorintele, vocatia, ceea ce viseaza sa faca in viata”, a spus actrita.

De-a lungul timpului, Maia s-a straduit sa imbine armonios responsabilitatile de mama cu proiectele profesionale, incercand sa pastreze un echilibru intre cele doua planuri.

Fiul cel mare al actritei, afectat de programul incarcat al celebrei sale mame

Fiul sau cel mare ar fi vrut-o mai mult timp aproape. „Tudor suferea pentru ca profesia ma tinea nu de putine ori departe de viata de familie si de atentia pe care niciodata nu e destul sa o arati copiilor tai.

Niciodata nu e destul, intotdeauna e prea putin si s-ar putea mai mult, aceasta este parerea mea.

Lui Tudor nu i-a fost usor si se si exprima in sensul acesta”, a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.

Astazi, Tudor Istodor este un actor apreciat. De-a lungul timpului, mama si fiul au avut ocazia sa imparta scena de mai multe ori.

Si Cabiria i-a fost partenera in spectacole. „A fost emotionant, tulbur@tor, un exercitiu suprem de generozitate.

Ca actor – vorbesc despre mine si nu dau gen definitii generale si sentinte – evident iti doresti si e normal sa atragi atentia asupra ta prin insasi conditia de actor.

Esti pe scena, esti in fata publicului, vrei atentie, toti ochii sa fie atintiti asupra ta, a ceea ce faci, a ceea ce construiesti.

Jucand cu copilul meu pe scena, fie ca vorbim de Tudor, fie ca vorbim de Cabiria, instinctul matern si instinctul de actor sunt doi vectori cu directii total diferite, chiar antagonice.”

The post Maia Morgenstern a vorbit despre cum se simte împărțind scena teatrului cu fiul și fiica ei appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole