Mai multe persoane au fost reținute de polițiștii călărășeni. Iată de ce…

Nr. 289 din 09.06.2021

Reținut pentru lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice

 

La data de 08 iunie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Budești, județul Călărași, cu privire la faptul că pe fondul unui conflict mai vechi, în ziua de 05 iunie a.c., a fost agresat fizic de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, fiind lovit cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind  depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

 

  • Reținut de polițiștii rutieri

Polițiștii au reținut un bărbat care a condus un autoturism pe drumurile publice, deși nu avea permis și consumase alcool.

În ziua de 08 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat semnale de oprire pentru un autoturism care se deplasa din direcția DN 3 spre comuna Cuza Vodă.

 Întrucât conducătorul auto nu a oprit, s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit în comuna Cuza Vodă.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că, șoferul în vârstă de 23 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentrație alcoolică de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ulterior fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore.

 

  •  Reținuți de polițiști pentru lovire sau alte violențe

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează în stare de reținere trei bărbați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 06 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Modelu, județul Călărași, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată.

În fapt, în seara zilei de 06 iunie a.c., în jurul orei 23:50, un bărbat în vârstă de 35 de ani,  în timp ce se afla pe terasa unui bar din comuna Modelu, județul Călărași, în urma unui conflict spontan și a consumului de alcool, a fost agresat fizic de trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 49 de ani, fiind lovit în zona capului.

La data de 08 iunie a.c., față de cei trei bărbați a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Post-ul Mai multe persoane au fost reținute de polițiștii călărășeni. Iată de ce… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole