Magazin ”cu prețuri mici și avantaje mari”, în locul Centrului Comercial ”Transilvania” Târgu Mureș

Un magazin de tip cash & carry va fi deschis, în curând, în locul fostului Centrul Comercial ”Transilvania”, obiectiv din Târgu Mureș care a fost mistuit într-un incendiu devastator care a avut loc în luna octombrie 2021.

Anunțul a fost făcut vineri, 5 august, pe pagina de Facebook a Oblio Discounter, magazin de tip cash & carry din Sibiu care comercializează o gamă variată de produse food, non-food, congelate și băuturi, la prețuri avantajoase.

”Oblio Discounter deschide un nou magazin! Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat în curând, în Târgu Mureș! Clienții se vor bucura de aceleași prețuri mici și avantaje mari”, au informat reprezentanții Oblio Discounter.

”Deschiderea magazinului va fi la sfârșitul lunii august sau la începutul lunii septembrie. Săptămâna viitoare vom face anunțul cu data exactă”, au mai precizat reprezentanții Oblio Discounter, care au dezvăluit că noul magazin va fi localizat pe strada Depozitelor nr. 20 din Târgu Mureș.

Conform paginii web www.oblio-discounter.ro, Oblio Discounter ”se adresează atât persoanelor fizice care vor să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care caută cele mai avantajoase oferte pentru aprovizionarea propriilor afaceri: magazine alimentare, restaurante, cafenele, sedii sociale etc.”, iar produsele ”pot fi cumpărate la bucată, sau la un pret special la multiplu de bucăți.”

(Redacția)

Post-ul Magazin ”cu prețuri mici și avantaje mari”, în locul Centrului Comercial ”Transilvania” Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole