Luptătorul Cătălin Moroșanu, din nou pieton. A lăsat permisul la Buzău, pentru exces de viteză

Marele luptător, Cătălin Moroșanu, se dovedește a fi un mare ghinionist, și nu în ring, ci pe șoselele patriei. La o lună după reobținerea permisului auto, spuspendat în aprilie, în București, ”Moartea din Carpați” rămâne iar pieton.

De data aceasta, i s-a tras pe drumul european E 85, în apropierea localității buzoiene Limpeziș. Potrivit poliției, șoferul rula cu viteza de 154 de kilometri pe oră, pe o porțiune cu limita maximă de 100 de kilometri pe oră.

Miercuri după-amiază, Cătălin Moroșanu se îndrepta la volanul unui Mercedes către București și a fost oprit de un echipaj de Poliție Rutieră, imediat ce a depășit radarul de la Limpeziș. A primit o amendă de 1.305 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit unor martori, Cătălin Moroșanu s-a conformat măsurilor impuse de polițiști fără a comenta. El ar fi anunțat, ulterior, că va contesta sancțiunea.

În aprilie 2021, Cătălin Moroșanu a rămas fără permisul de conducere după ce polițiștii l-au prins conducând sub influența băuturilor alcoolice pe Bulevardul Decebal din Capitală. A urcat din nou la volan în august.

Sursa: StiriDeBuzau.ro – vezi articolul

Alte articole