Lucrările la Grădiniţa nr. 13 Târgovişte vor fi gata până în luna septembrie

Primarul municipiului Târgovişte a inspectat, astăzi – 15 mai, lucrările de la Grădiniţa nr. 13, obiectiv de investiţii în valoare de aprocimativ 2,9 milioane de lei, finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală – PNDL. Edilul a fost însoţit nu doar de colegii din Executiv, ci şi de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea.

La finalul vizitei, şeful administraţiei târgoviştene a precizat că, deşi termenul de execuţie asumat prin contract este februarie 2020, lucrările vor fi definitivate înainte de începerea anului şcolar 2019-2020, în luna septembrie. De altfel, a punctat primarul Daniel Cristian Stan, se fac eforturi pentru ca şi proiectele de la Grădiniţa nr. 15 şi creşele 13, 14 şi 16, finanţate tot prin PNDL, să fie date la gata înainte de termen.

„Ca să fac o sinteză a ceea ce înseamnă bani atraşi în Târgovişte, pe PNDL, în această primăvară practic, sunt peste 3 milioane de lei, numai pe aceste proiecte pe care le derulăm în acest moment. Până la sfârşitul anului, sumele vor creşte probabil de 6-7 ori, pentru că, în această vară, se va lucra foarte mult la aceste proiecte”, a explicat edilul municipiului Târgovişte.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a felicitat Primăria Târgovişte pentru modul cum implementează proiectele prin PNDL şi nu numai. Totodată, a vorbit despre investiţiile care se derulează la nivelul judeţului, cu fonduri guvernamentale obţinute prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Este vorba despre 112 proiecte prin PNDL, care vizează modernizarea infrastructurii educaţionale. Valoarea acestora se cifrează la 162 de milioane de lei.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole