LOCAL | Vineri, tramvaiele Tatra se retrag din transportul local al municipiului Botoșani. Locul acestora este luat de autobuze moderne

Mâine, 31 Iulie 2020, va fi ultima zi in care tramvaiele Tatra vor circula in municipiul Botoșani. Conducerea Eltrans a transmis o scrisoare botoșănenilor pe care o redăm integral:

„La sfarsitul zilei, obosite, se vor retrage definitiv in depou, iar locul lor va fi luat, incepand de maine, de noile autobuze. Și-au făcut datoria suficient, credem noi, deservind zeci si zeci de mii de botosaneni ani la rand. Iar daca, spre final, au fost implicate in cateva evenimente neplăcute și nedorite de nimeni, ne cerem scuze tuturor botosanenilor!

Pentru toti cei care am asigurat functionarea acestor tramvaie, ca si, credem noi, pentru orice botosanean care le-a utilizat de-a lungul timpului, despartirea lasa intr-un colț de suflet o unda de nostalgie. Cu siguranta, aceasta va disparea atunci cand viitoarele tramvaie, moderne si silentioase, achizitionate de municipalitate cu fonduri europene, vor incepe sa circule pe linii noi, cu statii noi, asigurandu-le calatorilor tot confortul specific unui transport in comun eficient, comod si ecologic.

Pana atunci, va așteptam cu drag sa circulați in condiții de siguranța și confort cu autobuze noi, care vor fi puse in circulație pe ambele trasee, 101 si 102, incepand cu data de 1 August 2020!”, a transmis SC Eltrans într-yb omunicat remis redacției.

 

The post LOCAL | Vineri, tramvaiele Tatra se retrag din transportul local al municipiului Botoșani. Locul acestora este luat de autobuze moderne appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole